09-10-2017

Mevr. Anna Picavet overleden

Op zondag 8 oktober is mevrouw Anna Picavet-Hiel op haar eigen kamer in Eigen Haard overleden; zij is 90 jaar geworden. De uitvaartdienst wordt voor haar in de kerk gehouden op vrijdag 13 oktober 2017 om 11 uur, waarna aansluitend om 12.30 uur de crematieplechtigheid in Westgaarde in Amsterdam zal plaatsvinden. Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op donderdag 12 oktober van 19.00 tot 20.00 uur op haar kamer 1-A1 in Eigen Haard in Zwanenburg.

04-10-2017

Dhr. Loek Blommestijn overleden

Op maandag 2 oktober is onverwacht in zijn eigen huis in Zwanenburg overleden dhr. Aloysius Cletus Blommestijn, beter bekend als Loek Blommestijn. Veel ouderen zullen hem kennen als de keeper van NAS en de altijd aanwezige op het voetbalterrein. De uitvaartdienst zal gehouden worden op vrijdag 6 oktober om 11.00 uur. Daarna zal hij op het parochiekerkhof begraven worden. Na de begrafenis is er koffie en gelegenheid om elkaar te ontmoeten achter in de kerk.

03-10-2017

Jongerenreis naar Filipijnen

Aanstaande zomer 2018 staat er weer een inlevingsreis naar Cebu op de Filipijnen gepland. Wij organiseren deze reis voor de 10e keer dit jaar. Ons doel is jongeren inzicht te geven in het leven in Cebu en contacten te leggen met jongeren daar. Met Cebu heeft de Haarlemmermeer al vele jaren een vriendschapsband. Tegelijkertijd leren de jongeren veel over zichzelf en maken ze kennis met een stukje ontwikkelingssamenwerking. We ontmoeten veel leeftijdsgenoten, slapen in gastgezinnen, gaan langs bij verschillende projecten, steken onze handen uit de mouwen bij een bouwproject en geven kinderen in een kindertehuis een gezellige dag. Alle jongeren tussen de 16 en 24 jaar die in de Haarlemmermeer wonen, maken kans om deze fantastische ervaring op te doen.

Voor vragen: neem gerust contact op via mycebu@gmail.com

Belangrijk om te vermelden zijn de komende 2 informatie avonden

woensdag 4 oktober om 19.30 uur